Wie zijn Wij

Sinds 1986 heb ik Wim Kurvers PH4 RTM de c (F) licentie, veel zenden doe ik niet, maar ik geef de gelegenheid aan mede zendamateurs  om  elkaar te ontmoeten sinds 1 jan. 2008, in onze  “ SHACK “ waar we iedere eerste donderdagavond v.d. maand bijeenkomen om te praten over onze hobby en zend ervaringen, -klus  en -knutsel activiteiten te ontplooien.

We hebben er zend- apparatuur staan, van 160 meter tot 23 cm waar eenieder gebruik van kan maken. 

Intussen zijn we ook in het bezit van een ECHO-LINK station met de node 503636  op 432.575 met een Ctcss toon van 71,9  die 24 uur per dag stand-by is.

Inmiddels hebben we ook 2 websdr station in gebruik op deze locatie en wel een op de HF band  hf.websdrmaasbree.nl en een op 2 mtr. band  2m.websdrmaasbree.nl

Wij zijn ook bezig met een stads repeater te instaleren op locatie  shack.

Zoals op onze website  www.ph4rtm.nl  te zien is beschikken we ook over een groot assortiment oude leger zenders zoals de GRC 9, LV 80, 3030, 3600, 4600 die  allemaal functioneren.

Ook donatie’s zijn welkom zowel financieel als in de vorm van nog bruikbaar en nog werkend materiaal, die we kunnen verkopen.

Ongetwijfeld heb  ik nog diverse onderwerpen niet of niet genoeg aangehaald maar via onze web site houden we u op de hoogte , controleer ook even of we op de dag dat u wilt komen open zijn, het kan altijd gebeuren dat er wat tussen komt, en de bijeenkomst afgeblazen wordt.

Wim Kurvers

PH4RTM