Verkoopavond RTM 2022 groot succes

Op 3 november organiseerde Radio Treffen Maasbree een verkoopavond. Deze was tweeledig;

enerzijds om zendamateur- en hobbygerelateerde artikelen van eigenaar te laten wisselen, anderzijds om een kleine bijdrage te genereren ter behoeve van het onderhoud van de shack, kantine en apparatuur.

Vanaf 19.00 uur waren de deuren open, en begonnen de eerste amateurs hun spullen uit te stallen. Al snel bleken er niet voldoende tafels te staan om alles kwijt te kunnen; ze hadden goed opruiming in de shack gehouden! Na snel wat tafels bijgeregeld te hebben, kon rond 20.00 uur de verkoopavond beginnen. Met ongeveer 20 aanwezige amateurs was het gezellig vol.

Mark PF9W was de spreekstalmeester van die avond, en begon met een dankzegging aan Wim en Ria voor weer een jaar de deuren open te hebben gehad. Er werd een boeketje bloemen aangeboden namens alle amateurs uit de regio voor alle goede zorgen het afgelopen jaar.

Hierna werd begonnen met de eerste tafel, en meerdere items wisselde al van eigenaar voor een leuk bedrag. Dit ging zo alle tafels door, en met de eerste ronde erop was er al flink wat verkocht. Na een korte pauze om de inwendige mens te verzorgen werden nogmaals alle tafels behandeld, en ook hier werden nog wat twijfelaars over de streep getrokken om wat aan te schaffen.


Na een telling en de 10% commissie voor RTM keerde iedereen tegen middernacht weer naar huis met een kofferbak vol spulletjes, die de amateur weer bezig houden tijdens de koude donkere dagen.

Namens RTM bedankt voor de komst en de sponsoring, en het was voor herhaling vatbaar.

Iedereen een fijne kerst gewenst en een goed uiteinde, en een storings- en ruisvrij 2023 toegewenst!