Verkoop avond

Beste luister- en zendamateurs,

Graag nodigt PH4RTM jullie uit voor een verkoopavond welke op donderdag 1 december 2022 gaat plaatsvinden in de shack/zaal van Radio Treffen Maasbree, gevestigd op de Rozendaal 1, 5993PA in Maasbree. Iedereen die onze hobby deelt is welkom op deze avond.

Men kan hier spullen aanbieden die overtollig zijn, of van eigenaar mogen verwisselen. Denk hierbij aan zendontvangers, kabels, gereedschappen, componenten en onderdelen, behuizingen etc. We hanteren wel de regel dat de artikelen verband met onze hobby moeten hebben. Men geeft zelf de vraagprijs aan (liefst op het apparaat of onderdeel zelf aangegeven), en 10% van het verkochte bedrag gaat naar RTM ter ondersteuning van de locatie en materialen in en omtrent de kantine, shack, antennes en werkplaats. Deze zijn voor ieder toegankelijk op de eerste en derde donderdag van de maand overigens.

Er is koffie, thee en fris aanwezig voor een klein bedrag. De deuren gaan open om 19.00, en vanaf dan heeft men de gelegenheid om de spullen alvast uit te stallen zodat de andere gegadigden alvast een blik kunnen werpen. We willen de verkoopavond starten vanaf 20.00 uur. Er is voldoende plek voor iedereen. Mark PF9W zal de avond aan elkaar praten en de materialen aan de man proberen te brengen.

We hopen veel amateurs te ontmoeten deze avond, vooraanmelding is niet noodzakelijk. Ruim je shack eens op, draai de junkbox eens om en help een medeamateur de winter door!