QRM Killer

Op donderdag 7 nov. 2019 is er een lezing over de QRM Killer door dhr Mans Jansen PA0MBJ 20.00 uur in de Shack.

Heren wie interesse heeft in de QRM Killer kan mee doen aan het zelfbouw project wat wij bij Wim Kurvers , Rozendaal 1 5993 PA Maasbree willen bouwen. Iedereen kan mee doen wel of niet lid van de Veron of VRZA.

Sluiting datum is de 3 de donderdag in okt. (17-10-2019). Dus op 17 okt. is de laatste dag om de bestelling te plaatsen.

Deze, als alles goed gaat mee zal nemen en tevens een LEZING hierover (op 7 Nov.) wil geven.

Dit is een mooi aanbod dat we niet willen laten vallen. De lezing zal als het goed is ook op boven genoemd adres plaats vinden. Dan even voor de duidelijkheid het gaat hier om een printje geboord + met alle onderdelen, zoals b.v.b. potmeters relais enz. Maar geen kastje pluggen en knopjes.

Verder kan ter plaatse bovengenoemd adres bij Wim het geheel in elkaar gezet worden eventueel met hulp van mede amateurs voor die mensen die slecht zien of minder handig zijn met de soldeerbout. Voor mensen die helemaal niet kunnen bouwen kan in overleg met met mij (pa3i) en of Francois en misschien nog andere mensen deze QRM-KlLLER in elkaar gezet worden. Dit wel even van te voren bespreken, sprekende mensen zijn te helpen.

Helaas word de QRM KILLER een noodzakelijk kwaad , de QRM op de band word steeds erger.

Kijk op de site voor meer info over de QRM KILLER,
Site QRM KILLER is: https://a43.veron.nl/projecten/x-phase-qrm-killer/